Thursday, December 31, 2009

Doua dintre colectile mele favorite

Cu ocazia zilei de azi o sa postez doua dintre colectiile mele favorite, pozele le public in urmatoarele doua postari, hope you like it:D

1.Balmain -Paris primavara-vara 2010

Christophe Decarnin isi continua tema disco, dar intr-o noua nota, mai military-rock. Jacheta Balmain va fi din nou in atentia tuturor. Cu epoleti, cu butoni, purtata peste T-shirt-uri zdrentuite, peste un look rock metalic, la pantaloni slim lungi sau foarte scurti.

Decarnin trimite femeia la lupta, un razboi pe toate fronturile si in special cel al modei. Rochii din fasii sau drapate, cu talie foarte bine marcata, prin infasurari sau stransa in centuri, fuste scurte, o linie mini in auriu, argintiu, negru sau kakiuri militare.

Un razboi al modei purtat pe umeri Balmain, raspandit prin toate taberele, indiferent de crez si apartenenta, cu o singura conditie: sa fii o victima hotarata. Tot a modei, nu a altora.

2.Lanvin -Paris- primavara vara 2010

Colecția de primăvară 2010 Lanvin a tăiat multe răsuflări prin ținutele prezentate luna aceasta la Paris. Printr-o largă paletă de culori abordate și o croială excepțională, materiale vaporoase și sofisticate alcătuiesc o colecție de primăvară extrem de atrăgătoare, care bombardează cu plăceri emoționale și vizuale.

No comments:

Post a Comment