Friday, March 5, 2010

Evaluare tendite 2010



Pentru ca tocmai am pasit in pragul primaverii (cel putin calendaristic) am decis sa fac o recapitulare cu ce se va purta in primavara respectiv vara acestui an.O sa incerc sa fiu scurta fiindca stiu ca de obicei pt articolele de genul se nevoie de rabdare

Beacause the spring is already here , I decide to make a resume , what you should wear in this season (spring-summer).I will try to be short, because I know that you need patience to read an article like this.

TOP TRENDS

Actrita americana Jean Seberg (anii 60 se face remarcata in Franta)inspira case de moda de referinta precum: D&G,Ermanno Scervino,Bottega Veneta, Marc by Marc Jacobs. Ele au preluat din stilul ei femin, culorile pastelate,fustele cu volum si bineinteles must have al sezonului blugii trei sferturi dar si bluzele pe gat sau in dungi.



DETALII

Banuiesc ca ati observat prin mall-uri si vitrinele magazinelor o multime de imprimeuri hazli care duc intr-o lume a fanteziei.Lantisoare cu , canite de ceai, cercei din cani colorate.Tim Burton recreeaza lumea fantastica a lui Lewis Carroll pt ca Alice sa o redescopere sub forma unei adolescente.Designeri s-au inspirat din vestimnetatia "eroinei",a Damei de pica sau a Palarierului nebun.Ceasurile trasnite de buzunar al Iepurelui Alb sa nu va lipseasca si nici platformele foooarte inalte si indraznete in culoare si atitudine.


Print Floral

Fie pastelate, fie in culori trasnite, florile iti vor oferi un look proaspat , chic a la Shanzelize. In colectile Chanel, Antonio Marras, Blugirl sau Nina Ricci isi fac aparitie diafanele imprimeuri florale.

Cum am amintit si mai devreme ESENTIALUL in acest sezon sunt pantalonii trei sferturi. Comod si stilat! D&G,Phillip Lim, Antonio Marras, Anna Sui , Cahanel si multi altii au adus pe podium acest item.
Simplu si elegant

Actrita franceza din filmul The dreamers(:x) si Casino Royale ,obisnuieste sa poarte rochii pana in pamant ,cu influente subtile antice din materiale vaporoase ,cu umarul gol sau drapate.

Smart si Casual!

Denimul nu se va demoda niciodata, pentru ca e extrem de usor de asortat si de purtat.Noutatea sezonului o reprezinta tinutele compuse din Denim din cap pana in picioare .Unora li se poate parea putin prea exagerat de aceea iti pot recomanda o fusta din blugi si un top din material mai lucios. Inspiratie : Emmanuella Chirqui sau Olivia Wilde.

Texturi si culori indraznete!


Anna Sui unul dintre designeri momentului sugereaza stilul Boho (pt care ea e deja celebra) . Stilul de la circ.Desi unele creatii pot fi considerate exagerate sunt mereu tineresti si feminine:)


Femeie puternica!

Fie ca mergi in oras la un suc , fie ca te asteapta o zi de lucru opteaza pentru blazere, de orice fel, culori trasnite, mai masculine , cu imprimeuri delicate sau mai "agresive" , dar in special un must have al sezonului UMERI MARI MARI MARI MARI:)), in forme ciudate te vor ajuta sa-ti confirmi personalitatea de femeie puternica.Revin deasemenea in trenduri , papucii cu varf, precum ati observat, unora li se par batranesti si trecuti, adevarul e ca multi designeri au impus acest VARF in sezonul aceasta.Mie una sincer imi place la nebunie, merge in continuarea femeii puternice si hotarate.



Alte trenduri: Nici Animal printurile nu se lasa mai prejos, auriul ramane in picioare, stilul de cowboy e chic, pantalonii cu talie inalta, tintele , zalele sau capsele incearca cu disperare sa atraga atentia si reusesc deoarece se mentin in top. Nici Stilul de homeless nu se lasa mai prejos.Ciorapeii peste genunchi , cizmele de cauciuc si deasemenea multa multa piele.

Am incercat sa fac pe scurt un rezumat al tendintelor in aceast sezon.Sper sa va descurcati si in primul rand toate cele de mai sus cobinatile cu propriul vostru stil. Unique...:)








No comments:

Post a Comment