Tuesday, May 25, 2010

Sex and the city 2


Sex and The City 2 pe Covorul Rosu

Mult asteptata premiera a filmului Sex and The City 2 a avut loc aseara! Femei din intreaga lume au stat cu rasuflarea taiata urmarind vedetele SATC pe Covorul Rosu.

In seara zilei de 25 mai, la Radio City Music Hall in New York City, leaganul Sex and The City, protagonistii filmului au defilat spre deliciul spectatorilor si fashionistelor din intreaga lume. Inca de la premiera si pana acum am auzit voci ce si-au exprimat dezamagirea fata de outfit-urile fetelor de pe Red Carpet.

Sarah Jessica Parker a purtat o rochie creatie Valentino, designerul fiind si el prezent la eveniment, combinata cu o pereche de pumps argintii cu varf patrat.

Cynthia Nixon a optat pentru o rochie strapless neagra, semnata Carolina Herrera si observam cu simpatie ca si-a schimbat roscatul puternic cu un saten bland. Kim Cattrall,la varsta de 50 de ani, este posesoarea unui trup de invidiat pe care a ales sa si-l puna in evidenta cu o rochie aurie Naeem Khan.

Clasica si eleganta, la fel ca si Charlotte York, personajul sau,Kristin Davis a purtat o rochie roz, usor drapata, semnata Jean Desses, careia i-au fost asortate o pereche de pantofi peep-toe aurii si un plic in aceeasi nuanta metalica.

sursa: intre fete



Kristin Davis

Kim Cattrall

Cynthia Nixon

No comments:

Post a Comment