Monday, February 15, 2010

"Este o pierdere tragica. Nu vom face niciun comentariu la acest moment, din respect pentru familia McQueen", a declarat o sursa din staff-ul lui McQueen.
“A fost unul dintre cei mai straluciti designeri ai generatiei sale, iar faptul ca a avut un cuvant greu de spus in lumea modei se regaseste in stilul vestimentar adoptat de catre femei de 15 ani incoace. Este o pierdere enorma nu numai pentru moda din Marea Britanie, ci pentru intreaga lume”, a spus, imediat dupa aflarea tragicei vesti, Alexandra Shulman, editor al revistei Vogue.
Dolce & Gabbana au declarat: “Suntem surprinsi de moartea subita a lui Alexander McQueen, un designer pe care l-am recunoscut tot timpul ca fiind un adevarat geniu creator, de o inspiratie de neegalat. El lasa in lumea modei un gol imposibil de umplut”.
"Alexander McQueen a fost unic. Imaginatia sa nu avea limite, avea o personalitate incredibila, iar creativitatea sa era geniala", a scris Donatella Versace pe Twitter.
Designerul Katherine Hamnett l-a descris ca fiind “genial”, in timp ce faimoasa Vivienne Westwood a declarat ca “ii pare foarte rau” sa auda asa o veste, iar purtatorul de cuvant al fotomodelului Kate Moss a declarat urmatoarele: “Kate este socata si devastata de tragica pierdere a bunului sau prieten Lee McQueen”.
“Astazi, industria modei a pierdut un nume mare. Un simbol al tuturor. Tot ceea ce atingea transforma in frumusete. Ne va fi dor de el cu disperare”, a declarat Victoria Beckham, in amintirea prietenului ei.
"Tocmai am aflat ca a murit Alexander McQueen! Sunt socata! Este atat de trist! Port o rochie de-a lui chiar acum. A fost un designer atat de talentat!", a postat Kim Kardashian ieri pe contul ei de Twitter.
Si Tyra Banks si-a aratat regretul fata de decesul marelui designer: "E o pierdere atat de mare! A fost unul dintre designerii mei favoriti. I se va simti lipsa", a scris ea pe Twitter.
Kelly Ousborne a postat si ea pe contul de pe acelasi site, un mesaj in memoria designerului: "Sunt atat de trista sa aflu vestea despre Lee (Alexander) McQueen... Nu stiu ce sa spun...sunt socata....(...) Nu incetez sa ma gandesc la Lee... sunt devastata si inima imi zboara la Annabelle Nelson care era cea mai buna prietena a lui".
Loredana Groza a fost socata de veste, intrucat Alexander McQueen era unul dintre designerii ei preferati! "Sunt socata de aceasta veste si profund intristata pentru ca Alexander McQueen era designerul meu preferat. Este o mare pierdere pentru lume in general si pentru lumea modei in special. Alexander McQueen era cel mai vizionar designer din lume la ora actuala si pierderea mi se pare de neinlocuit. Va mai trece mult timp pana cand vom mai gasi un copil rebel ca Alexander McQueen", a declarat ea in exclusivitate pentru acasatv.ro.
Printre clienetele de marca ale britanicului se afla Lady Gaga, Naomi Campbell, Kate Moss, Rihanna si multe altele.
Alexander McQueen realiza costume chiar si pentru Printul Charles.

No comments:

Post a Comment