Friday, February 12, 2010

WE LOVE YOU!!!!:(


“Cu totii stim ca este un moment foarte critic pentru moda si ca, in principiu, el este prima victima a conflictului intre creativitate si afacere. Ca sa fi un designer de moda in ziua de astazi, trebuie sa fi un superom. Trebuie sa ai nervi de otel. Trebuie sa fi puternic. Si daca esti catusi de putin slab, daca ai probleme psihice sau slabiciuni, sfarsesti ca si el.” Atunci cand McQuuen si-a inceput cariera in moda, designerii lucrau la doua trei colectii pe an, a mai declarat Tonchi. “ Acum trebuie sa fi manager, sa fi marketer. Ce-i asta ? Opt, noua, cincisprezece colectii pe an. Barbati, femei, couture, diffusion. Apoi vor accesorii. Apoi vor ceasuri. Apoi vor bijuterii. Este o masinarie si cred ca aceasta masinarie l-a ucis.” ( Stefano Tonchi pentru The Cut )

La aflarea acestei stiri mai multi artisti celebri si-au exprimat regretul fata de aceasta pierdere si au adus un tribut celebrului designer.

Lady Gaga a postat o poza cu ea si Alexander McQueen pe Twitter fara nici un comentariu.

GaGa, o mare admiratoare a lui McQueen, a ales anul trecut sa-si lanseze super hit-ul "Bad Romance" la Parisin cadrul unei prezentari sustinute de Alexander. In plus, mai multe tinute din videoclipul "Bad Romance" au fost realizate de McQueen.

Madonna a declarat si ea cateva cuvinte la adresa acestei tragedi: "Lee McQueen a fost un om cu o viziune unica in lumea modei. Un creator de frumusete. Ce tragedie."

Ieri, 11 februarie, Kanye West si-a adus tributul pe blogul sau: "MCQUEEN... DEVASTATOR... A FOST UN GENIU... [...] A FOST ATAT DE IMPORTANT SI SPECIAL.... AM PIERDUT UN INGER!"

Katy Perry in schimb a postat pe contul ei de Twitter: "Odihneste-te in pace Alexander McQueen. Tocmai m-am trezit, foarte trist."

Vocalul trupei Good Charlotte, Joel Madden l-a numit pe McQueen "unul dintre cei mai buni" adaugand: "Mereu am sperat sa te intalnesc".

Paloma Faith a postat si ea pe Twitter la putin timp dupa aflarea stirii: "RIP alexander mcqueen. foarte foarte trist - ce geniu, ce tragedie."

Alexander McQueen a creat de-a lungul carierei sale mai multe tinute pentru diversi artisti printre care Lady Gaga, Rihanna si Bjork.

Un geniu, un om care multi l-ar fi considerat nebun in stilul lui Unic si impecabil, un succes colosal si cel mai bun din generatia lui, a plecat In dimineata zilei de ieri de langa noi. Fara cuvinte... WE LOVE YOU!


Donatella Versace: "Alexander McQueen... Lumea modei nu a pierdut doar un icon ci si un prieten foarte special.

"

Philip Treacy: "Intr-o lume in care fiecare barbat si cainele sau e un designer,Alexander Mcqueen a fost cu totul altceva.Talentul lui a fost magnific."


John Galliano: "McQueen a fost indraznete, original, incitant.El a scuturat sus

stabilirea cu creativitatea sa şi a înţeles ceea ce este nevoie pentru a fi un

foarte bun ambasador britanic pentru moda. L-am admirat foarte mult. El a fost un
revoluţionar de moda care, ca mine, a făcut de călătorie de la [Centrală] Saint
Martins la Paris, unde s-a pus amprenta in industria modei, nu il vom uita"

Diane von Furstenberg: "Azi Designerul Alexander Mcqueen a plecat dintre noi,talentul sau a fost imens, dar el va ramane mereu imortal in istoria modei."

Karl Lagerfeld:" E o pierdere pt industria modei.Istoria lui a fost una cu succes si talent, dar asta s-ar putea sa nu fie de ajuns sa te tina in viata..."

Jean Paul Gaultier: "Sunt chiar foarte trist ca Alexander a parasit stadiul de om dar si cel artistic" a declarat Jean Paul Gaultier "Un talent extraordinar ne-a parasit si ne va fi dor de el si de tot ce a facut pt moda"

Nicolas Ghesquiere: "Intodeauna am avtut un respect pentru talentul sau..Gandruile mele sunt la familia sa si colegii sai.

Stella McCartney: "Lee a fost un geniu al modei.Nu o spun doar asa, si e un soc ca ma refer la el la trecut.El a fost un prieten adevarat. Imi va fi dor de el ca si coleg si ca si Un adevarat talent britanic, plin de viata si energie in tot ceea ce facea"

Frida Giannini:" Intodeauna l-am admirat.El a avut o metoda in a se apropia de moda atat ca si croitor cat si ca si designer.Asta a fost el.A fost un talent enorm si un geniu creativ care va ramane mereu in istoria modei."

Giorgio Armani: " Aceasta veste a venit ca si un soc si m-a intristat grozav de mult.Aceasta lume a pierdut un talent enorm si un barbat tanar pe care l-am respectat mereu pentru genialitatea sa nemai intalnita."

Christopher Bailey:" Sunt intradevar socata si trista pentru tragedie, gandurile mele sunt la familia lui. Lee a fost unul dintre mari designeri Britanici si a inspirat asa de multi oameni. Viziunea lui , sarmant si cald , carcaterul sau, tot ne va lipsi pt fiecare persoana care il stia pe Lee si care a fost atins de talentul lui extraordinar.Ma gandesc ca fiecare vis care il are un designer este sa aiba aceea viziune ,acel talent si acea integritate."

Marc Jacobs: " Era un baiat asa de bun si cu un talent uimitor ,este devastator sa stiu ca nu mai e .Imi va fi dor de el, si cu siguranta imi va fi dor de cratile lui frumoase, de viziune si de lumea sa"

Donna Karan: "E socant ca asa ceva s-a putut intampla cuiva care are asa abilitati, care era asa de creativ si expresiv si iubitor inauntrul sau.Sunt foarte putini oameni la care te uiti si sunt icons ale creativitaii"

Prabal Gurung: " Intr-o stare completa de soc in legatura cu moartea lui Mcqueen.A fost inspirat , un geniu de creatie si moartea lui e rupere de inima..Rip."

Sophie Theallet:"Asa de trist...asa de mult respect pentru tine... RIP MR ALEXANDER"

Jeremy Scott:" Sunt plin de atata tristete , azi nu pot sa ma opresc din plans,Mqueen a fost cineva la care m-am uitat inca din scoala si a trebuit sa-l cunosc inca de cand am inceput"

Matthew Williamson:" Sunt socat si adanc intristat de moartea lui Mcqueen. El a fost un geniu si talentul lui nu se aseamana cu a nicicaruia. Ca multi altii , l-am vazut mereu ca o inspiartie in indstria modei.Ii va fi dus dorul ..."

Richard Chai:"E asa o tragedie.A fost un geniu.Chiar nu mai am cuvinte..."

Dolce & Gabbana:" El lasa lumea modei cu in gol de nepatruns"

Anna Wintour (via statement): Suntem devastati sa citim despre moartea lui Aleander McQueen, unul dintre cele mai mari talente ale generatiei.A adus un stil britanic , un sentiment unic in fata unei lumi de moda asa de mare , intr-o cariera asa de scurta.Influenta lui Alexander McQueen a fost nemarginita- de la stilul de strada la muzica si la marile muzee ale lumii. Moartea lui provoaca un gol irecuperabil.

Alexandra Shulman:" McQueen a influentat intraga generatie de designeri.Imaginatia sa brilianta stia fara indoiala sa creeze colectii dupa colectii cu un design extraordinar."

Olivier Zahm:"El a fost unul dintre cei mai creativi ,radicali si brilianti contemporani designeri din moda si va fi regretat ."

Kate Betts:" O veste foarte trista despre McQueen.A fost un talent extraordinar."

Joe Zee:" R.I.P Alexander McQueen un suflet bun si un briliant geniu al creatiei .Trist si socant.Ne-ai atins pe toti!"

Hamish Bowles: " Alexander McQueen o moartea asa de prematura, la inaltimea creativitatii si influentei sale, a marcat lumea modei cu un talent unic"

Andre Leon Talley: " E o mare piedere.E o tragedie in lumea modei.El a fost un adevarat inovator si maestru.E o pierdere extraordinara pentru fiecare dintre noi si un soc in lumea modei.A avut un talente incredibile si daruri in acelasi timp,a fost un poet extraordinar."

Hilary Alexander:" O veste devastatoare despre Lee tocmai a venit de la magazinul sau w 14 th NY.Flori si candele mesaje si tristete."

Naomi Campbell:" Sunt cu adevarat devastata sa-mi pierd acest prieten apropiat .Talentul sau a fost fara dar si poate, si el a fost o inspiratie pt toata lumea care a lucrat cu el si care la stiu.

Kate Moss (via statement):" Kate e socata si devastata in legatura cu tragica pierdere a prietenului sa drag Lee McQueen.Gandurile ei sunt la familia sa in aceste vremuri triste."

Karolina Kurkova: "RIP Alexander McQueen :("

Coco Rocha: " Sunt asa de socata si trista sa aud despre Alexander Mcqueen"

Doutzen Kroes: "RIP Alexander McQueen, sunt asa de trista,iti va fi dus dorul"

Imogen Morris-Clarke: "RIP celei mai incredebilie persoane si designer , nici odata predictibil, nici odata uitat.Alexander McQueen 1969-2010.

Frida Gustavsson: " Alexaner McQueen e mort, ma simt ca un cac*t.E asa de trist."

Gemma Ward: " Dormi in pace Lee, iti vom purta dorul"

Meghan Collison: "RIP peace Alexander McQueen :("

Francois-Henri Pinault:"A.M a fost unul dintre mari designeri de moda a generatiei sale.Geniul sau, uneori provocator, admirat de catre toti, constant cu perspective noi.Vizionar si avant-gardist, creatile sale au fost inspirate din ambele traditii si timpuri hyper-modernitate"

Robert Duffy: "Foarte triste zile pt toti.Da amandoi il stiam.Am lucrat cu el la LVMH .Marc si eu am plans mai devreme.Ne-am spus unu altuia cat de mult de iubim"

Julie Gilhart: " Tristete azi cu noutatile depre moartea lui Alexander McQueen .A fost asa un talent... i va continua a ne inspire.Ne e dor de tine, Lee"

Rachel Zoe: " Nu pot sa descriu cat de tragica e pierderea a unui om aa de briliant si a unui designer ca ALexander McQueen, RIP "

Terry Richardson: "Alexander McQueen…R.I.P."

Robert Polet, Gucci Group CEO:" Am lucrat foarte aproape de Lee in ultimii 5 ani .Creativitatea sa a fost o inspiratie pentru mine si pentru toti cei care au fost norocosi sa lucreze cu el si sa-l cunoasca.Ne-a parasit prea devreme ; el a avut mult mai mult de dat ,dar el ne lasa mostenire si una bogata pe care o vom pretui si o vom onora."

Domenico De Sole:" L-am iubit.El obisnuia sa vina acasa la cina , o stia pe Eleanor si pe fetele mele bine.Ultimul show a lui Lee la care m-am dus ,fall 2004 , el a venit la mine si m-a imbratisat, si plangea.Era foarte suparat ca plec.Era timid, dar odata ce-l cunostiai era foarte deschis si avea un simt al umorului bine dezvoltat- obisnuia sa-i faca pe altii sa rada. Era deasemenea un om foarte decent. Era incredebil de dragut cu toti chiar daca parea stresat .El ii trata pe ei bine si ei l-au iubit.A fost o persoana fabuloasa"

Daphne Guinness:" El era cel mai cuminte, cel mai timid si cea mai amuzanta persoana.Si cand oameni erau la pamant , el era acolo.Puteai sa contezi pe el. Imi va fi dor de el"

Cathy Horyn:" Moartea lui e ceva incredibil de trist .Acestea sunt singurele cuvinte care le poti zice..Era enorm de creativ si de inteligent- si amuzant .Spunea ce gandea, o raritate in moda. si foarte des te putea face sa te simti bine, glumea cu tine... si avea ochii inocenti."


Camilla Nickerson:"Un lucrul uimitor cu privire la persoana lui era ca taia la propriu materialulu d pe bolt , il indoia perfect pe podea, si cerea foarfeca de la asistentul sau atent. dupa ce se gandea un pic (medita) "ataca"(prelucra) materialulu si il punea pe fotomodel...iata cum aparea jacheta sau fusta pentru acest creator. nu am mai vazut pe nimeni care sa lucre asa fluent si direct..."



REST IN PEACE!:(

No comments:

Post a Comment