Tuesday, January 12, 2010



poza: Lara Stone
Fashionspot a preluat un top 9 al celor mai apreciate modele în 2009, realizat de Modelinia.

La categoria Model as Muse: câştigătoarea este Lara Stone, care a avut apariţii pe copertele celor mai importante jurnale de modă, devenind una dintre muzele lui Lagerfeld. Fiind declarată ,,model of the year’’ de British Vogue, dedicându-i-se un întreg issue Vogue Paris de către Carinne Roitfeld şi devenind imaginea campaniei Louis Vuitton 2010.
Best Runway Moment: Miranda Kerr. A fost prezentă la toate prezentările de modă importante ale anului, va fi imaginea campaniei Balenciaga primăvara 2010, şi lista continuă.

Model Mom: Natalia Vodianova. Apariţiile în campanile publicitare în 2009, coveruri în jurnalele de modă, colaborarea cu Etam şi o căsnicie perfectă cu Justin Portman, plus cei trei copii, Lucas Alexander, Neva şi Viktor.

Model Entrepreneur: Heidi Klum. Şi ea o mamă model, care îşi calculează naşterile astfel încât să reuşească să apară în formă impecabilă la prezentarea anuală Victoria’s Secret.
În plus, reality-show-l Project Runway se menţine excelent în topul audienţelor. Clever mom!

Breakout Model: Karlie Kloss. 17 ani şi un început fulminant în modeling, combinând studiile cu prezentările de modă şi desele apariţii în pictorialele fashion din Vogue USA, realizate de Grace Coddington.

Biggest Do-Gooder: Naomi Campbell. Se pare că 2009 a fost anul transformărilor pentru Naomi, care a a avut numeroase iniţiative caritabile, printre care colaborarea cu Louis Vuitton pentru White Ribbon Alliance sau donarea uneia dintre poşetele ei Hermes pentru o altă cauză nobilă.

Comeback Model: Jamie Bochert. Modelul american care nu-şi dezvăluie vârsta (cel puţin site-urile cu modele nu o menţionează), care a reuşit performanţa să fie fotografiată pentru campanii importante în 2009 şi continuă şi în 2010: Marc Jacobs, Gucci, Rodarte, Lanvin iar Steven Meisel a realizat un pictorial cu ea pentru Vogue Italia TwitPic-obsessed issue.

Model We Miss: Gemma Ward. Pentru că aceasta s-a dedicat actoriei. Deşi nu a mai apărut pe podiumuri, a avut grijă să fie fotografiată în pictoriale speciale în revistele arty.

Best Model Collaboration: Kate Moss. Pentru contribuţia adusă organizării ,,2009 Costume Institute Gala’’. Pentru colecţiile realizate pentru Topshop şi să nu uităm de ,,reînvierea’’ turbanului, care probabil că le va însoţi pe toate uber fashionistele în 2010.

No comments:

Post a Comment