Monday, January 11, 2010

Madonna pentru Dolce&Gabbana

Campania de imagine Dolce&Gabbanapentru colectia sezonului primavara/vara 2010 o are protagonista pe Madonna. Nimic surprinzator pana aici. Madonna a mai facut campanii de imagine si pentru alte brand-uri celebre. Surprinzatoare pare, la prima vedere, postura in care e pusa celebra Madonna in imaginile cu iz Sicilian realizate de Steven Klein pentru Vanity Fair Italy. Starul pop spaland vase si mancand spaghetti, intr-o varianta de film italian cu aer neorealist.

“Are o cultura impresionanta despre cinematografia italiana.” Mai mult, “Monica Vitti se numara printre actritele ei favorite”, isi afirma cantareata dragostea pentru filmul italian. In plus “i-a placut foarte mult colectia noastra, spune la unison cuplul Domenico Dolce si Stefano Gabbana. Iar “ea chiar e o femeie practica” si “da, mananca spaghetti!” “La cate exercitii fizice face, normal ca isi permite sa manance paste”, sustin designerii italieni, admirand incantati performantele actoricesti ale Madonnei infulecand longilinele specialitati culinare din peninsula.

Campania de imagine pentru brand-ul Dolce&Gabbana, avand-o in centru pe Madonna, este "un vis devenit realitate" pentru cei doi designeri, iar imaginile dezvaluite in Vanity Fair Italy – "A Pranzo con Madonna" suna ca o invitatie perfecta. Sa vedem cate lume va onora aceasta invitatie cumparand hainele din noua colectie. Sau poate chiar mai mult, clientii casei vor devora paste, imbracati in Dolce&Gabbana, vorbind precum un(o) italiano vero. Mamma mia!

sursa: www.fashionandbeauty.ro.

No comments:

Post a Comment